1 Ekim Ortaokulu

WEB https://birekimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AŞAĞI KÜMBET MAH. DERVİŞ EFENDİ SK. 1 EKIM ILKOKULU NO: 25 KAĞIZMAN / KARS
VİZYON : 1 Ekim Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerini yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir.Kalitemizin artması için gerekli tedbirler alınacak, olumsuzluklar ortadan kaldırılacaktır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri Kağızman 1 Ekim Ortaokulu kazandıracak ve en başarılı ilköğretim okulları arasındaki yerini alacaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimize bilgiye ulaşmada kullanılabilecek bütün yolları göstermek, onlara rehberlik etmektir. Kendi değerlerinin farkında olmalarını ve onlara sahip çıkmalarını sağlamak, demokratik bir yaşam anlayışı içinde yönetime katılmalarını teşvik etmektir. Yetkin kadromuzla, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 5.6.7.ve 8.sınıflar için:08:30-15:10